Consultant, manager, recrutor, marketolog, PR

№3891742, 13 мая 2016
Город: Кишинев
Образование: Любое
Опыт работы: Любой
Зарплата: Не указана
График: Удаленная работа / Freelance
Vă invităm să faceti parte într-un proiect online pentru o creștere rapidă în carieră. Lucrul nostru constă în a oferi
servicii de reclamă de extinderea brendului pe piață într-o companie internațională prin Internet , fără răspîndirea produselor și fără vînzări !

De fapt, vom face două lucruri:
1) Utilizam produsele cu preț redus (reducere de 20 % si discont)

2) Prin intermediul Internetului cautam persoane active (în asa mod construim o echipă)

Compania ne plăteste pentru reclamă, fără a vinde, pentru utilizarea produselor (Nimeni nu ne impune să facem comenzi mari , fiecare decide cînd și în ce sumă sa-și facă cumpăraturi : putem procura săpun, geluri de duș, șampoane, etc, tu schimbi pur și simplu magazinul obișnuit cu cel al companiei și obții 20% reducere din preturile din catalog + cadouri ).
Sistemul lucrează pe consum personal. Prin intermediul internetului căutam persoane energice si dinamice ca noi, și creăm propria structură. Toate comenzile făcute în companie se întorc la noi de la 3-22% din cifra de comenzi a întregii echipe (în funcție de nivelul la care te afli, mai multe detalii după înregistrare)
Nimeni nu te va forța să lucrezi, fiecare decide pentru el însuși dacă vrea să lucreze serios, sau doar din când în când pentru a cumpăra produse pentru el si familia lui cu reducere de 20 % .

Cum invităm oameni în proiect !
Cum se invită oameni vei afla dupa înregistrare . Veti primi școlarizare în procesul de lucru , pentru a vă învăța gratuit și la domiciliu. Instruirea se face în formă liberă pe Internet (această este corespondență de scrisori pe e-mail, prezentări video și webinare on-line ).
Телефон:
+373 798 11 464
Контактное лицо:
Angela
Сайт:
http://angelaexpres1.blogspot.md/
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть