Actor-scriitor pentru videouri scurte

Orientare.md №14421892, 9 сентября 2024
Город: Кишинев
Образование: Любое
Опыт работы: Любой
Зарплата: Не указана
График: Полный день
Место работы: Удалённо
Avem nevoie de cineva care va face content educațional, artistic, emoțional, neutru (orice combinație din astea:) sub formă de video, adică se va filma pe sine. Vrem să fie video-uri cu tine unde dai informație gen ”Ce este orientarea profesională”, ”Despre Universitate”, ”Despre Fricile Adolescenților”, etc. Videouri scurte (20 secunde - 5 minute).

STILURI acceptate: film scurt (1m-3m), blog personal, prezentare narată cu muzică și stock videos, interviu, dialog jucat cu sine sau alte persoane, scenă jucată, reacții, sau multe alte variante - oricare ar fi stilul personal al persoanei care vorbește.

Cum trebuiește integrată informația în video: ori o prezentare calitativă, ori un format creativ. Spre ex. inventezi o istorie, un scenariu, îl joci sau narezi, iar la urmă pui informația, sau o împletești frumos cu istoria/dialogul/orice ar fi.

POZIȚIA noastră asupra contentului: creăm/prezentăm informație educațională, nu de vânzări. Doar informare. Suntem aici - iată ce avem - iată ce este. Util, fun, emoțională. Ceva ce este relevant și atinge sufletul audienței noastre (adolescenți 13-18) mai ales în ce ține fricile și gândurile lor de viitor.

Lucru în baza la feedback (task, feedback, ajustare, repetăm, publicăm) + inițiativă liberă, creativitate maximă. Dacă faci singur(ă) bine deodată, bravo!

Despre proiect: orientare.md

RESPONSABILITĂȚI:
1. crearea video-urilor scurte (20s - 5m) - basic videos de pe telefon, cu editare completă.
Exemplu de sarcină: De transformat postarea noastră pe Instagram (@orientare.md) ”Despre Universitate” într-un video. Faci cum vrei, ce vrei, în limitele etico-filosofice expuse mai sus

2. creare conținut text - mai rar, dar poți să alternezi, fie să primești materialul (informația) și să filmezi, fie să vii tu cu idei și să scrii singur(ă) nu doar scenariul la video dar și conținul informațional (despre subiectele noastre)

CONDIȚII DE MUNCĂ:
- Achitare $15-$35 per bucată în dependență de skill, experiență, creativitate, calitate, greutatea task-ului (Inventezi tu totul? Sau primești textul și doar îl transformi în video? Sau 50/50? Cât de lung video-ul? Cât de mare a fost investiția de timp, efort?). În orice moment poți spune dacă nu ești de acord cu prețul și găsim o balanță, oricum nimeni nu te impune, totul e la dorință

- Pentru lucru mai creativ, videouri mai dificile, achitare $35-$100

- Flexibil, fără orar, lucrezi cât vrei când vrei în limitele săptămânale. Spre ex. nu poți produce chiar zero materiale pe săptămână, însă dacă nu ai dispoziție de Luni până Miercuri, eu ce să-ți fac?

- Hibrid. Lucrul personal (spre ex. filmarea) la distanță, lucrul comun (spre ex. feedback, discuții) ocazional offline, dar mai mult la distanță

- Transparență maximă, sinceritate, discuție omenească referitor la orice problemă

- Imprevizibilitate și flexibilitate maximă. Începem, vedem cum merge, vedem cum merge…

CERINȚE:
- Responsabilitate maximă (zici ce faci, faci ce zici, comunici, dacă nu-ți place zici, etc.)
- Experiență măcar minimală în filmare, video editing de bază, nu te va învăța nimeni și mă aștept deodată să faci bine
- Cunoașterea foarte bună a limbii Române
- Abilități de a folosi calculatorul și basic software (google drive)
- Pasiune față de scriere, filmare sau design

APLICARE:
Trimite CV-ul sau Insta/Youtube la cristianpopa.xy@gmail.com
Include deodată un exemplu de video

În caz că nu ai video poți să faci test-task-ul: transformă postarea ”Despre Universitate” de la noi pe Insta (@orientare.md) într-un video filmat/narat. Scrie pe Telegram întrebările tale dacă mai ai nevoie de informație înainte să începi.

FAQ:
1. Când trebuie să încep? Nu avem niciun termen.
2. Pot filma de pe telefon? Da.
3.
Телефон:
+373 673 88 310
Контактное лицо:
Cristian
E-mail:
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть