Specialist marketing

Asociația Moldova Fruct №11639041, 28 septembrie 2022
Oraș: Chișinău
Studii: Universitate
Experiența de munca: De la 3 ani
Salariu: De la 15 000 Până la 20 000 MDL
Program de muncă: Full-time
Locul de muncă: În locația angajatorului
Dispuși să angajăm refugiați
Responsabilități:
1. Consultă și implementează activități de marketing în cadrul Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct”, care includ organizare și suport la participarea membrilor asociației în cadrul expozițiilor internaționale, organizare de evenimente sectoriale în Moldova și peste hotare, dezvoltare și implementare a programelor de promovare etc.
2. Asigură implementarea activităților de marketing în baza programului stabilit și contribuie la atingerea indicatorilor planificați.
3. Elaborează materiale, informații şi studii, care facilitează implementarea activităților de marketing în cadrul Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct”.
4. Oferă consultanță şi asistență complexă la dezvoltarea activităților de marketing pe bază comercială (efectuarea studiilor de piață, organizarea vizitelor de afacere, elaborarea planurilor de marketing, alte activități).
5. Asigură implementarea Programului de autoinstruire în cadrul departamentului Marketing.
6. Oferă consultanță la dezvoltarea activităților de marketing pentru membrii Moldova Fruct în baza acordurilor individuale de asistență.
7. Reprezintă și promovează activitățile/rezultatele Componentei Dezvoltarea activităților de marketing în cadrul Asociației Moldova Fruct şi în exterior.
8. Participă la monitorizarea utilizării brandului „Moldova - un gust deosebit”.
9. Participă la elaborarea propunerilor de proiecte.

Responsabilități administrative:

1. Participă şi reprezintă interesele Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” în domeniul promovării și marketingului fructelor moldovenești.
2. Elaborează termenii de referință, sarcini tehnice pentru prestatori de servicii marketing (grafic design, web design, servicii tipografice, servicii de promovare online etc.), monitorizează și coordonează implementarea lor eficientă.
3. Elaborează rapoarte trimestriale şi semestriale privind realizarea indicatorilor cantitativi şi calitativi ai Departamentului Marketing.
4. Asigurară perfectarea și îndeplinirea contractelor de antrepriză cu beneficiarii şi alte persoane implicate în implementarea programelor din domeniu.
5. Informează permanent Directorul de departament, Directorul Executiv asupra desfășurării programelor din domeniu şi asigură evaluarea lor.
Telefon:
+373 689 89 953, +373 22 223 005
Persoana de contact:
Veronica Cojocaru
E-mail:
Site:
https://www.moldovafruct.md
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide